Aug 25, 2012

Verdwaalde kinderen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdwaalde kinderen

Loek Pozan

ISBN: 978-94-6203-026-8

217 pagina’s - Paperback

 

Ook als e-book verkrijgbaar

ISBN: 978-94-6203-085-5

 

Oct 5, 2012

Vandaag heb ik mijn bureau opgeruimd en alle schrijfsels opgeborgen, het ziet er nu mooi schoon uit. De sporen van mijn zoektocht liggen inmiddels veilig opgeborgen en het verhaal in mijn hoofd eindigt met die herinnering aan jullie. Wat kan je nog meer wensen?

Toen ik rondliep in de gangen, bij de receptie, koffie dronk in de Zalloon, mij verwonderend over alle digitale faciliteiten in iedere denkbare hoek, realiseerde ik mij in wat voor een geweldige tijd we leven en hoe hard er wordt gewerkt! Iedereen op zijn manier.

En dan stond ik ineens in een vreemd lokaal met aandachtig luisterende mensen, mensen met een doel in hun leven. Een prachtig doel waarvan ik vurig hoop dat het jullie brengt wat je ervan verwacht.

Daarin verschillen wij niet zoveel, ik wilde ook mijn doel bereiken: mijn verhaal vertellen, zonder haat of boosheid en ook om iets af te sluiten. Dat, in het volle besef dat het nooit meer weg zal gaan en bij mij hoort, maar dat is niet erg, want dat besef sterkt me ook in de overtuiging dat ik sterker ben. Sterker dan wat mij ooit overkwam. 

Ik spreek de hoop uit dat jullie, net als ik, terug zullen denken aan een inspirerende ervaring, misschien wat emotioneel, hoe kan het ook?

Voor mij voelt het als een kroon op waar ik ooit aan begonnen ben, dankzij jullie past die kroon nu ook… maar, uiteindelijk past hij ons allemaal!

 

Life is not a problem to be solved

Life is a mystery to be lived

Osho

 

Ik wens jullie allemaal veel succes bij het voltooien van je opleiding en boven alles natuurlijk een fijne toekomst in goede gezondheid!

 

Lieve groet,

Loek Pozan